25 september 2018

Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Rits kapot, scheur in tentdoek of raamfolie, lusjes kapot? Kollux draait de hand niet om voor de meest uiteenlopende tentreparaties.

U kunt uw (voor)tent maar bijvoorbeeld ook uw verandawand, de wand of het dak van uw partytent of de beschermhoes van uw parasol met een gerust hart bij ons inleveren.

De snelle en vakkundige reparatie wordt pas uitgevoerd nadat u akkoord bent gegaan met de opgegeven kosten.

KOLLUX ZEILMAKERIJ
Goirke Kanaaldijk 211-11
tel: 013 – 59 05 720
info@kollux.nl

Bescherming
Vind u het belangrijk dat het dekzeil of de hoes die u wenst te kopen perfect aansluit op uw verwachtingen? Wilt u een zo optimaal mogelijke bescherming realiseren voor bijvoorbeeld tuinmeubilair, uw buitenkeuken of uw zwembad? Kies in dat geval voor een op maat gemaakte beschermhoes of afdekzeil.

Alleen wanneer het afdekzeil of de hoes perfect aansluit is het immers mogelijk om een zo optimaal mogelijke bescherming en isolatie te garanderen. De hoezen worden voorzien van uitgekiende ventilatie-openingen waardoor er geen vocht binnendringt, maar wel luchtcirculatie mogelijk blijft.

Schaduwdoek
De zomers worden steeds warmer en het creƫren van schaduw is steeds belangrijker. Wilt u een groter schaduwrijk gebied in de tuin, camping of op het strand, dan is een schaduwdoek of tarp de ideale oplossing.

De schaduwdoeken worden op maat gemaakt en geleverd met bevestigingsmateriaal, staanders en spankoorden.
U kunt de gewenste maten aan ons doorgeven of wij komen bij u langs om het doek in te meten.